Gulvafslibning priser der er rigtig fornuftige

Gulvafslibning priser der ikke er til at komme uden om. Denne side handler og gulvafslibning priser. Med en gulvafslibning, kan du få dine gamle, ridsede og beskidte gulve som nye igen. Desuden er det billigere at afslibe et trægulv end at købe et nyt. Hvilke priser der er på gulvafslibning afhænger af udbyderen. Der er store forskelle på priser indenfor:

  • Gulvafslibning
  • Gulvafhøvling
  • Gulvbehandling
  • Gulvservice

Når der tales om gulvafslibning i et hjem er det i de fleste tilfælde ensbetydende med afslibning af et planke eller parketgulv. Et laminatgulv kan ikke afslibes hvorimod et lamelgulv kan afslibes 1 – 2 gange.

Forarbejdet er meget vigtigt ved en gulvafslibning

Har du et trægulv som du påtænker at får frisket op med en gulvafslibning, så er forarbejdet meget vigtigt. Sjusker man med de indledende afslibninger, så vil selv brugen af de bedste lakker og olier på markedet give et dårligt slutresultat. Dette gælder naturligvis især hvis gulvet er i en dårlig stand, ridset eller meget slidt. Skal en gulvafslibning lykkes, så tilråder vi at gøre brug af en professionel fagmand. Dog kan gør-det-selv gulvafslibning udføres af folk med håndværker snilde, men det kræver brug af professionelle gulvslibemaskiner og rekvisitter.

OBS: Vi tilråder ikke at gulvafslibning udføres som gør-det-selv arbejde. Hjemmegjort gulvafslibning kan gå frygteligt galt med uoprettelige gulve.

Nyt trægulv eller fornuftige gulvafslibning priser

Selvom gulvafslibning kan udføres til billige priser, så kan fristelsen til at købe et nyt gulv være tilstede. Skal man købe et nyt trægulv må rengøringsvenlighed og gulvenes brug være med i overvejelserne. Har man for eksempel husdyr, så slides gulvet meget. Hvis trægulvet udsættes for meget slitage, så skal det måske have en gulvafslibning eller måske flere gulvafslibninger for at få sit oprindelige udseende tilbage. Hvis man køber et nyt trægulv så er det væsentligt at være sikker på at det kan tåle flere gange gulvafslibning. Mange nye lamelgulve kan kun afslibes én gang og det er for lidt. Derfor er det vigtigt at tale med gulvleverandøren om valg af et trægulv der kan afslibes mindst 2 – 3 gange. Det slipper man dog for at tænke på ved købe af et plankegulv.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)
Gulvafslibning priser der er rigtig fornuftige, 10.0 out of 10 based on 1 rating