Olie

Olie og oliering af parketgulve og plankegulve tilbydes til en billig pris. Denne overfladebehandling bibringer træets ved en pæn pigment og er meget populær på både mørke og lyse trægulve. Oliering som ny overflade betyder også gulvolie ikke at forveksle med andre olietyper.

Olie og oliebehandling af gulve?

Er dit gulv blevet forslidt samt den originale farve forsvundet? Så er en ny oliering uundværlig. Træet mættes med en hærdende olie der er holdbar, hårdfør, let at rengøre og flot at opleve. Alt i alt en ganske god overflade som er in.

Gulvolie til parket- eller plankegulve

Gulvolie bibringer træet dybde ligegyldig om træsorten er mørk eller lys. Åretegninger og stukturer i træet pointeres og bliver ekstra fremtrædende. Oliebehandling benyttes endvidere på bordplader i køkkener hvor der kommer fedt, dette viser at det er en rigtig fortræffelig overfladebehandling.

Oliering og oliebehandling af plankegulve?

Olie frembringer lyse træsorter en lidt honning agtig farve, som er meget smuk. I kraft af gulvolie får du et pænt og naturligt plankegulv eller parketgulv, som vil træde frem som tørt og rustikt. Olierede parketgulve og plankegulve kan poleres og være blank, om ønsket.

Hvid oliering med hvidpigment?

Hvid olie kaldes også for hvidpigmenteret olie. Gulvolie kan fås med og uden hvidpigmentering. Hvid gulvolie er en rigtig hensigtsmæssig overfladebehandling, der passer glimrende til et nyslebet lyst trægulv. Lyse trægulve som ask, eg, bøg og fyr får den yndede lys grå-hvidlige nuance som et sandskuret plankegulv.

Gør-det-selv behandling

Oliebehandling kan udføres som gør-det-selv arbejde eller af en kompetent gulvmand. Vi har stor erfaring og kompetence indenfor oliebehandling og oliering og kan også hjælpe dig. Ved hjælp af gode gulvafslibning priser, er vi en ganske konkurrencedygtig gulvvirksomhed. Her er du sikker på hånværksmæssigt korrekt gulvarbejde.

Daglig rengøring af oliebehandlet gulv

Et oliegulv bør vaskes så lidt som muligt, bare nøjes med støvsugning. Når det bliver uhumsk anvendes en gulvsæbe til oliebehandlede plankegulve og parket.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *